keskiviikko 20. elokuuta 2014

Kohti syksyä

Huhhuh. Kyllä tämä aika kuluu, justiin oli heinäkuun alku ja sillain. Tämä kirjoitus ei ole mikään käsityöiden esittelypostaus, vaan lähinnä "kerron kuulumisia"-tyyppinen välibloggaus, sillä tulosta on syntynyt hyvin vähän.

Syitä tähän on ollut parinkinlaisia; toisaalta meidän perhe muutti uuteen asuntoon, ja sitten lähdin ultimaten seurajoukkueiden MM-kisoihin Leccoon viikoksi. Nämä samalla viikolla, parin päivän välein. Onneksi on ihana mies joka jäi tänne järjestelemään tavaroita ja vaimo sai hummailla menemään Italian lämpöön (tosin, juuri sillä viikolla Suomen lämpötilat löivät Pohjois-Italian vastaavat mennen tullen).

Tour de Sock koki äkillisen lopun samasta syystä; dedis oli lähtöpäivänä ja pari edellistä meni sitten siinä muutossa ja pakkailussa. Ne kaksi ei-valmistunutta paria tullaan näyttämään, kunhan niiden prosessi on valmis. Nyt keskityn enemmän puuvillan ja pellavan kanssa leikkimiseen, tuo villa ei juuri nyt inspaa ihan niin paljoa.

Olen myös ommellut. Ja onnistunut! Siitä hieman lisää, kunhan pääsen kuvaajan kanssa luontoon tai muuhun sopivaan paikkaan. Koti on vielä niin epäjärjestyksessä, ettei täältä halua kuvia julkaista.

Näillä sitten mennään, ehkä tuo villa alkaa kiinnostaa kun ilmat vielä vähän kylmenevät. Muutenkin luulen itse saavani jotain julkaisukelpoista aikaan tässä piakkoin, toivottavasti. Nyt vietän pari ansaittua vapaapäivää työputken jälkeen.